Forside
Opslag 2005

 
22. december 2005

"Glædelig Jul og Godt Nytår !

Jeg vil ønske alle medlemmer af petanqueklubben "Genneren" en GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR med en tak for de mange gode sportslige og festlige timer vi har tilbragt i hinandens selskab i året der rinder på hæld..!

Den 30. december har vi, som sidste år, mulighed for at sige GODT NYTÅR til hinanden i Cafe Fair Play på Genforeningspladsen, hvor Ole har inviteret til nytårstaffel med gratis buffet, hvor alle er velkommen fra kl.18 !

Wester"

26. september 2005 'Kære venner,

Tak for en dejlig søndag eftermiddag på Genneren.
Selvom spillet ikke var i højsæde ( for mit vedkommende ) var det dejligt at være med, når så mange havde gjort en ekstra indsats for at gøre dagen hyggelig.
Annelise og Flemming med pastice, vin og gaver, søstrene Hansen med æblekage, Eva og Søren med kaffe, avec m.m. og Jakob og Stage med mere vin. Det var jo helt overdådigt.
Og så din mange fine præmier. Tak for i år og tak for blusen.
" De 7 synder "'
1. juli 2005

"Julihilsen

Først og fremmest tak til formanden for de mange gode indlæg på opslagstavlen.
Nu er hækken endelig blevet klippet, så vi kan nyde aftensolen, som jo i øjeblikket skinner gavmildt på os. Også tak for det...
Så er det jo ferietid. Og derfor god ferie til alle, der skal afsted på eventyr. Thue og My til Thailand, det samme for Henrik og Dorthe, mens flere af os andre tager til Toscana til hedebølge..
Og endelig tillykke til vore naboklubber, ATK og Union, der pt. topper i deres respektive rækker..
Kom ikke og si` at der ikke sker noget på Genneren.
Erik"

26. juni 2005

"Hallo Bellahøj... når sport og musik går op i en højere enhed...!

Forrygende weekend for vores medlemmer..:
Fredag havde Erik samlet 9 spillere til turneringsaften på Genforeningspladsen trods hård konkurrence fra Susanne Manniche ,der havde arrangeret cykeludflugt for 25 deltagere til Kim Larsen-koncert på Valby Stadion.
Søren havde skaffet et optimistisk depot og mødested ved Damhussøen og beværtede alle fyrsteligt med kaffe, kage, en dram og en smuk udsigt ud over søen.
Nationalskjalden opfyldte, som sædvanlig, vores drømme og gav os alle en på opleveren...!
Lørdag nye eventyr: Mødested og grill hos Henrik & Dorthe i Brønshøj.
Nu skulle 19 medlemmer opleve Lars Lilholt Band på friluftscenen på Bellahøj -og hvilken oplevelse det blev for os tilskuere i disse fantastiske omgivelser med et orkester i "verdensklasse"..!
Efterfølgende var det nu My & Thue, der lagde hus til atter en gæstfri og festligt afslutning på en herlig sommerdag på Bellahøj!
Som et kuriosum skal blot nævnes, at det var Birgit og Erik, der blev fredagsvindere og at vi også lørdag havde Hanne og Dorthe Kjær som vor 2 udsendte til Horsens, hvor R.E.M. gav koncert for 20000 tilskuere.
Se, det var en weekend, der ville noget og som jeg vil mindes. Den weekend, hvor sommeren kom til Danmark og petanqueklubben "Genneren"..!

Tak for alle de gode initiativer!!!
Wester"

17. maj 2005

'Dannebrog og blå himmel'

Fredag den 13. maj kom foråret til Genneren. Henrik havde jo fødselsdag og Dannebrog vajede smukt over hans fine beværtning af oliven, feta og rødvin.

Turneringen blev lidt usædvanlig: Efter indledende kampe med lutter overbevisende sejre på 7 - 0 måtte favoritholdet Dorthe Ravnild, Jakob Laursen og Lange se sig besejret 6 - 7 i finalen af Hanne, Dorthe Kjær og Erik efter en meget spændende og velspillet kamp.

4 (sædvanlige) natteravne sluttede sent en herlig aften af med small talk og sjatterne af de riges rødvin...!

Wester

2. maj 2005:

På nær vejret var det en flot sæsonstart vi fik fredag den 29. april i petanqueklubben Genneren.

22 fremmødte med uldtrøjer, kasketter og vanter gik ufortrødent i gang med puljespil og efterfølgende kvart- semi- og finale, hvor det formstærke hold: Dorthe Ravnild - Søren Nilausen - Ernst Westermann trak det længste strå og vandt over Susanne Stage og Hans Djuurhus efter en spændende og velspillet finale.

Derefter ind i varmen til vor sandwich og pizza hentet på Bellahøj. Martin ringede og inviterede os hjem til premiere-kaffe og rom og cola. Godt initiativ som flere benyttede sig af som en fin afslutning på aftenen. Tak til Henriette og Martin for Jeres gæstfrihed.

Wester'

  Tilbage