Forside
Opslag 2004

   
19. december 2004: Alle medlemmer af petanqueklubben Genneren ønskes Glædelig Jul og Godt Nytår med tak for de mange sportslige og fornøjelige stunder vi har tilbragt sammen i året, der rinder på hæld..!

Som en del af klubberne på Genforeningspladsen har Ole også meddelt petanqueklubben, at han holder åben i cafe Fairplay torsdag den 30. december fra kl. 16, hvor der for medlemmerne, vil være en kærkommen mulighed for at ønske hinanden "godt nytår"!

Jeg synes vi skal tage imod opfordringen og det gode tilbud og mødes ganske uformelt og skåle med hinanden inden vi alle spredes aftenen efter til diverse nytårsarrangementer!

Wester

29. september 2004: Tak til bestyrelsen for en fin sidste spilledag.

Med hensyn til forsidebilledet ville jeg naturligvis foretrække et billede af mig selv med pokalen, men det er jeg jo nok ret ene om, men hvis man ikke foreslår det selv, er der jo ingen der vil foreslå det.

Vi ses til kræmmerfesten.

Medlem nr. 13

 

4. august 2004: Vel hjemme igen og i gang med opvasken vil jeg blot sige tak for en dejlig uge i Svaneke.
Masser af gode mennesker, oplevelser og eventyr.
Atter levede madholdene op til deres gode ry og basisvarerne var som vanlig i orden.
En fantastisk petanque-turnering Bornholm-Open og tillykke til Dorthe, Per og Anders.
-og tillykke til Susanne Manniche,der vandt en åben turnering ved byfesten i Aarsdale. Pudsigt nok var nogle samtidig taget til bonderøvskræmmermarked i Aarsballe..!
Vi savnede flagspætten & havsangeren med frue, men Hans Djurhuus påtog sig den vanskelige opgave og var en glimrende vikar (selvom vi savnede din færøske kædesang/dans).
Forhåbentlig på gensyn 2005 et eller andet sted på kloden!

Ses fredag
Wester
 
1. januar 2004: Alle medlemmer i petanqueklubben Genneren ønskes GODT NYTÅR med tak for mange dejlige timer sammen i 2003 på Genforeningspladsen.

Jeg håber vi ses til Påsken/foråret i Dole til petanque og hyggelig rødvin og senere på hjemmebanen til generalforsamlingen og start på sæsonen 2004.

Wester

Tilbage